Isodor

Renover din skorsten med Isodor

Gør din gamle skorsten som ny igen. Hos Skorstensfejermester Jannick V. Jensen arbejder vi med en metode, der hedder Isodor. Ved at renovere din skorsten med Isodor, kan vi tilpasse din nuværende gamle skorsten til nutidens krav uden at skulle ombygge hele skorstenen.

 

Hvad er Isodor?

Firmaet Isodor er specialister inden for skorstene. De har med deres ekspertise udviklet en metode, der gør at man kan renovere din nuværende skorsten let og billigt, så den lever op til nutidens krav og love.

Når vi arbejder med Isodor-metoden sendes en såkaldt støbegranat ned igennem skorstenen og renoverer din nuværende skorsten ved hjælp af letbeton.

Under processen indstilles støbegranaten til den rette diameter og sørger for at sende vibrationer igennem letbetonen, som sikrer et holdbart resultat med en glat overflade, som lever op til dagens standarder.

Teknikken bag Isodors letbetonstøbning

Isodor støbegranatStøbegranaten er central i Isodor-metoden. Den rummer en vibrationsmotor, der gør det muligt at vibrere og “stampe” letbetonen fast i den gamle skorstens revner og sprækker under den gradvise hævning.

I den glidende støbnings-proces fjernstyrer montøren støbegranaten, der hæves manuelt. Centrering i lysning sker med indstilleligt styr. “Granaten” findes i bl. a. følgende dimensioner: 10, 13, 16, 18 og 20 cm Ø.

isodor vibration

Vibreringsmetoden sikrer en brandstærk udstøbning af letbetonen og en glat rør-overflade. Den reducerede lysning og den isolerende beton betyder, at røgtemperaturen kan sænkes. Herved opfylder Isodorforingen nutidens krav til brændselsøkonomien.

Under støbning forsynes Isodorforingen med en ny renselem af beton, og der skæres en ny adgangskanal i den nystøbte foring. Til sidst isættes øverst en ståltop, der beskytter mod fugt- og frostskader på foringens top.

Isodorforingen er en letbeton foring uden samlinger.

Den er godkendt af boligministeriet, MK-1032 og / 0695

Isodor støbning

Fordele ved Isodor

Du sparer mange penge

En af fordelene ved at foretage en renovering med Isodor er, at du kan spare mange penge, da du ikke behøver at ombygge hele skorstenen, men blot kan støbe uden på din nuværende skorsten.

Sikrer mod løbesod

Desuden sikrer Isodor mod løbesod og kondensvand i skorstenen, så du kan forebygge og undgå fremtidige fugtskader.

Bedre brændselsøkonomi

Du får med en Isodor-behandling en bedre brændselsøkonomi og får altså mere varme for pengene. Derudover giver denne behandling en stærk og glat overflade i skorstenen, så røgtemperaturen sænkes. Dette gør også, at skorstenen generelt bliver stærkere og vil derfor kræve mindre fremtidig vedligeholdelse.

Renover din skorsten med Isodor

Kontakt os for uforpligtende tilbud på Isodor foring