Thyfejeren

Skorstensfejermester Jannick V. Jensen

Om os

Skorstensfejerfirmaet Jannick V. Jensen, overtog det lovpligtige skorstensfejerarbejde i Thisted Syd kommune i 2017. Firmaet beskæftiger i dag 5 dygtige og topkvalificerede medarbejdere. Firmaets vigtigste område er det lovpligtige skorstensfejerarbejde for Thisted kommune. Vi er også den rådgivende del af processen, når der skal installeres nye centralvarmekedler og rumopvarmere i private og erhvervsmæssige bygninger i kommunen. Derudover er vi også specialister indenfor ventilationsrensning, og montering af skorstensforringer (Isodor og rustfrie stålkern).

Miljøet

Miljøet er af største betydning for Thisted kommune og vi værner om vores Nationalpark. Derfor gør vi alt for at vejlede private og erhvervsdrivende i korrekt montering og brug af centralvarmekedler og rumopvarmere. I vores lovpligtige gennemgang af skorstensfejning i Thisted kommune, er vi meget opmærksomme på at ildstederne bliver brugt korrekt og det rigtige brændsel bliver anvendt.

Sikkerhed

Sikkerheden i firmaet er i topklasse. Vi udfører vores arbejde efter arbejdstilsynets forskrifter, og vejleder vores kunder hvis der er fejl og mangler i adgangsforhold på ejendommen. Vores medarbejdere har altid de bedste personlige værnemidler til rådighed. Både hvad angår åndedrætsværn og fald/ skridsikringer. På vores værksted har vi alle de faciliteter der skal til, så vores arbejdsmiljø er i topklasse.

Jannick Villy Jensen

Vi har de flotteste medarbejdere

Jannick Villy Jensen

Skorstensfejermester

+45 60 24 50 43


Jan Berthelsen

Skorstensfejer

+45 60 24 50 69


Jeppe

Skorstensfejer


Louise Jensen

Kontor

+45 60 24 50 63